Ezért ne hagyd az iPhone-odat a napon!

2017. június 21.
3.1171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Közismert tény, hogy műszaki eszközt, főleg ha akkumulátorral is rendelkezik, nem tesszük ki direkt napsugárzásnak, mivel az képes tönkretenni a nem olcsó mobilunkat, ahogy az meg is történt, amiről egy szervizes számolt be a Facebook-on.

David Gilmore telefon javító specialista, és elmondása szerint az ügyfele nem közvetlenül a nap erős sugárzásnak tette ki az iPhone-t, ennek ellenére nem úszta meg az esetet komolyabb meghibásodás nélkül, hiszen a kijelzőt és néhány az alatt lévő alkatrészt is cserélni kellett.


A Facebook oldalán pár képet meg is osztott az áldozatról, valamint elmondása szerint a hölgy éppen ebédszünetet tartott, a mobilt a táskája felső zsebébe rakta és séta közben a nap sugárzás elegendő erősségű volt és kárt okozott az Apple-ben.

Az Apple hivatalos álláspontja szerint az iPhone-unkat ne rakjuk olyan helyre, amelynek a hőmérséklete kívül esik a -20 és +45 Celsius közti tartományból, mivel ezen túl már nem tudják garantálni a sértetlenséget. Ez különösen a nyári időszakban okozhat gondot, így mindenképpen ügyeljünk arra, hogy hol tároljunk a mobilunkat.
2 hozzászólás

Porthos

2 éve, 1 hónapja és 4 napja

Szépen megsült!

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 1 hónapja és 4 napja

Nem meglepő hogy így viselkedik melegben egy telefon. Legalább nem robbant fel.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink