Ezekkel a nevekkel mutatkozhatnak be holnap az új iPhone modellek

2018. szeptember 11.
5.0291
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mindenki izgatottan várja, hogy mit villant majd holnap az Apple, lévén a cupertinói óriás néhány óra múlva mutatja majd be újdonságait, a korábbi pletykák szerint így többek között három új iPhone modellről is lehull a lepel.

Ezekről szolgáltatott most újabb részleteket egy kínai forrás, lévén valaki feltöltött a Weibóra egy olyan képkockát, melyen egy az új iPhone modellekhez kapcsolódó prezentáció egyik diája látható, rajta az egyik modell nevével, így a korábbi iPhone XS Max név alatt emlegetett eszközről megtudtuk, hogy inkább az iPhone XS Plus nevet kaphatja majd.

Ez lesz az iPhone X utódjának szánt iPhone XS nagyobbacska, OLED kijelzővel ellátott változata, ami mellett kiderült, hogy a legkisebb és legolcsóbb okostelefont iPhone XC név alatt mutathatja majd be az Apple - legalábbis a pletyka alapján.

A kérdéses dia egyébiránt az eszközök árait is feltüntette, és bár csak kínai pénznemet látunk, átszámítva azért mondanánk őket, így a legkisebb iPhone modell várhatóan 700 dollárért megy majd, a sima iPhone XS 900 dollárba kerülhet, és csak a legnagyobb változat éri majd el az 1000 dolláros lélektani határt.

Ezekkel a nevekkel mutatkozhatnak be holnap az új iPhone modellek - 2. kép

4 hozzászólás

Fikarc

11 hónapja, 2 napja

Max teljességgel kizárt.

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 3 napja

XS Plus is esélyes de a Maxot elképzelhetetlennek tartom.

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 3 napja

XC mondjuk lsszerű lenne az 5C után, ami elég nagy siker volt.

válasz erre

inkognito

11 hónapja, 3 napja

Max biztosan nem lesz, ez hülyeség.

válasz erre