Ezekkel a mobilos kamerákkal biztos nem leszel menő a csajoknál

2016. szeptember 03.
1.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Négy igazán különleges - értsd: tipikusan kínai - mobilos kiegészítőt jelentett be az IFA 2016 során az ázsiai Insta360 vállalata, akik ezúttal a 360 fokos kamerák világát szeretnék meghódítani maguknak olcsó kiegészítőikkel.

Habár azt nem tudni, hogy a gyártó mennyit kér majd el termékeiért, de az biztos, hogy inkább ezért, és nem a dizájn miatt szeretjük majd őket, hiszen ezen a téren van még hová fejlődniük a kínaiaknak.

A kamerák közül a leginkább fapados az Insta360 Stereo lett, ami képes 3D fotók és videók készítésére, mindemellett pedig támogatja a live streameket és garantáltan nagy hasznát vesszük majd, ha szeretjük a Facebook Live-ot.

A második a Insta 360 Pro-professional - micsoda nevek -, amivel a kínaiak valóban az igazi profikat célozták meg, de ezen kívül semmi egyéb információnk sincs róla, bizonyára csak jobb paraméterekkel rendelkezik majd, mint az előző.

Az Insta360 Air mindezen felül egy Android HD kamera, ami képes rögzíteni és streamelni is HD VR vagy panoráma alapú videókat, így azok örülhetnek majd neki különösen, akik Androidos telefonnal rendelkeznek.

A negyedik és egyben utolsó kamera az Insta360 4K lett, ami már fantáziadús nevével is árulkodik nekünk, lévén ez egy 4K felbontású felvételek rögzítésére képes masina lesz, és főként azoknak ajánlja a gyártó, akik szeretik az extrém sportokat.
3 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

Árra nagyon kíváncsi leszek, nálam pl az fog dönteni mert 30 ezerért sokallom a Samsung sajátját.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

TEchie írta:
És alulra kell dugni. Jajistenem.
Nem tehetnek róla, hogy a gyártó oda rakja a csatlakozóját.

Egyébként a dizájnnal a többi gyártó se tudna nagyon mit kezdeni. A telefonból kiálló sz.r sose lesz igazán szép. Ráadásul nem egy telefon típushoz van, így rá se tudják igazítani. Ezért kaphatta a hülye webcam kinézetet. Nem csajozni van, 360-at felvenni.

válasz erre

TEchie

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

És alulra kell dugni. Jajistenem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink