Ezeket az applikációkat töltöttük le a legtöbbször az elmúlt évtizedben

2019. december 18.
11.3271
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Néhány nap múlva véget érnek a 2010-es évek, és aki aktívan követte a tech világot, az igencsak izgalmas esztendők részesévé vált, hiszen a technológia világában elképesztő átalakulások voltak.

Ennek megfelelően hamarosan listák százai özönlik majd el a világhálót, melyek közül az App Annie hozta az elsőt, méghozzá a Play Áruház és az App Store letöltési adatai alapján, így megtudtuk, hogy melyek voltak a lassan mögöttünk hagyott évtized legtöbbet letöltött applikációi.

Mint kiderült, összesítettben a Facebook toronymagasan verte a mezőnyt, noha dobogós helyre került a Facebook Messenger és a WhatsApp is. Ezen túlmenően a legtöbbet mégis a Netflix appon belül költötték a felhasználók, de a Tinder és a Pandora Music is bekerültek az első három közé.

A mobiljátékok között az elmúlt 10 évben a Subway Surfers érte el a legtöbb letöltést, melyet sorban a Candy Crush Saga és a Temple Run 2 követtek, de a pénzköltés terén a Clash of Clans került az élre, méghozzá a Monster Strike és a Candy Crush Saga mellett.
4 hozzászólás

Fikarc

10 hónapja, 1 napja

Subway Surfers????? Ez valami vicc?

válasz erre

Hentes

10 hónapja, 1 napja

Nem az én ízlésvilágomat tükrözi az biztos.

válasz erre

Eltohn

10 hónapja, 1 napja

Subway Surfers Milyen durva hogy nem is tudom mi az.

válasz erre

techiii

10 hónapja, 1 napja

Facebook nem meglepő és a Messenger sem, főleg annak fényében h mennyire erőszakos a Facebook.

válasz erre