Ezek voltak a legrosszabb filmek idén a Rotten Tomatoes szerint

2017. december 24.
3.0511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén is rengeteg nagyszerű és kevésbé nézhető film érkezett a mozikba, melyek közül most megtudhatod, melyek kapták a legkevesebb százalékot a Rotten Tomatoes kritikusai szerint.

A RT az egyik legnagyobb filmes portál, ahol nem csak a kritikusok benyomása szerint osztályoznak, hanem a nézői szavazatok alapján is. Most megtudhatod, hogy a filmes portálon mely mozifilmek kapták a legkevesebb pozitív kritikát idén.

Az első helyen a Just Getting Started című film áll, mindösszesen 5%-kal. A filmet december 8-án mutatták be Amerikában, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones és Rene Russo főszereplésével. A második helyen áll a Boo 2! A Madea Halloween amerikai vígjáték, melyet októberben mutattak be szintén az USA-ban, Tyler Perry főszereplésével. A film 6%-on áll a Rotten Tomatoes-on, de a nézők körében sem volt túl népszerű.

A harmadik helyen, kemény 7%-kal a Körök című horror film áll, ami egyáltalán nem meglepő, ugyanis nem lett túl izgalmas. A Game Channel kritikusa is csupán 4 pontot adott a filmre, a kritikát itt tudjátok elolvasni. A negyedik helyet a Mogyoró meló második része foglalhatja el 9%-os eredménnyel. Már az első sem volt túl izgalmas vagy vicces, de úgy tűnik a második rész sem nyerte el az emberek és a kritikusok tetszését.

Az ötödik helyen a Sony Pictures The Emoji Movie filmje áll, szintén 9%-os eredménnyel. Úgy tűnik a komoly kritikusoknak nem jött be a emojikról szóló mese, de a kisebbek rajongtak értük. A hatodik helyen a Transformers legújabb (négyszázhuszonötödik része!!!!!!) áll 15%-kal, a hetedik helyen Tom Cruise Múmiája áll 16%-kal, melyen egyáltalán nem lepődtünk meg. A nyolcadik helyet Stephen King A setét torony című filmje foglalja el szintén 16%-os eredménnyel, a kilencedik helyen a Szerencse háza áll 17%-kal.

A rangsor tizedik helyén Tupac Shakur-ról szóló életrajzi film áll, az All eyez on me 18%-kal.
7 hozzászólás

betyár

2 éve, 9 hónapja és 2 napja

A setét torony és a szerencse háza nagyon jó volt.

válasz erre

TEchie

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

A setét torony szerintem egyáltalán nem lett rossz, a többivel viszont maximálisan egyet kell értenem!

válasz erre

Tommy

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nagyszerű lista, teljesen egyetértek vele!

válasz erre

Fikarc

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Mindegyikkel egyetértek!

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Múmia milyen **** volt te jó ég! Amúgy a lista teljesen tükrözi az én értékelésemet is!

válasz erre

Harder

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Körök nem meglepő. Borzalmasan ****.

válasz erre

inkognito

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

A múmia és a körök borzalmas volt. Nem csoda.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink