Ezek voltak 2017 legnépszerűbb Youtube videói

2017. december 07.
1.0751
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Két toplistát is összeállított idén a Youtube annak érdekében, hogy megossza a rajongókkal, melyek is voltak 2017-ben a videómegosztó legnépszerűbb és legnézettebb videói, ezáltal a legtrendibb és a legjobb zenei szerzeményeket is rangsorolták nekünk.

A Youtube ügyelt arra, hogy a listák összeállítása során ne csak a megtekintések száma, hanem a lájkok, a kommentek és a megosztások mennyisége is döntő szerepet játsszon, így alakultak ki az alábbi furcsa listák.

A két felsorolás közül egyébiránt a zenei videók között született a leginkább várt eredmény, hiszen az élre minden idők egyik legidegesítőbb slágere, a Despacito került fel, de inkább lássuk tételesen a két lista első három helyezettjét:

A legtrendibb videók:

Until We Will Become Dust - Oyster Masked | THE MASK SINGER 2ED SHEERAN - Shape Of You | Kyle Hanagami ChoreographyPing Pong Trick Shots 3 | Dude PerfectA legnézettebb zenei videók:

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy YankeeEd Sheeran - Shape of You [Official Video]J Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video)

2 hozzászólás

Harder

1 hete

Egy kivétellel nekem abszolút ismeretlenek. Mondjuk nem is youtubeozok.

válasz erre

Despacito várható volt, de az első kategóriából semmit nem is ismerek.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink