Ezek voltak 2017 legnépszerűbb Youtube videói

2017. december 07.
6.4641
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Két toplistát is összeállított idén a Youtube annak érdekében, hogy megossza a rajongókkal, melyek is voltak 2017-ben a videómegosztó legnépszerűbb és legnézettebb videói, ezáltal a legtrendibb és a legjobb zenei szerzeményeket is rangsorolták nekünk.

A Youtube ügyelt arra, hogy a listák összeállítása során ne csak a megtekintések száma, hanem a lájkok, a kommentek és a megosztások mennyisége is döntő szerepet játsszon, így alakultak ki az alábbi furcsa listák.

A két felsorolás közül egyébiránt a zenei videók között született a leginkább várt eredmény, hiszen az élre minden idők egyik legidegesítőbb slágere, a Despacito került fel, de inkább lássuk tételesen a két lista első három helyezettjét:

A legtrendibb videók:

Until We Will Become Dust - Oyster Masked | THE MASK SINGER 2ED SHEERAN - Shape Of You | Kyle Hanagami ChoreographyPing Pong Trick Shots 3 | Dude PerfectA legnézettebb zenei videók:

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy YankeeEd Sheeran - Shape of You [Official Video]J Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video)

2 hozzászólás

Harder

1 éve, 12 napja

Egy kivétellel nekem abszolút ismeretlenek. Mondjuk nem is youtubeozok.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 12 napja

Despacito várható volt, de az első kategóriából semmit nem is ismerek.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink