Ezek 2017 legrosszabban szerelhető eszközei

2017. december 28.
2.6891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Már csak néhány nap van hátra az évből, így egyre többen jönnek ki az évértékeléseikkel, így járt el az iFixit is, aki összefoglalták a 2017-es esztendő negatívumait, azaz, hogy melyek azok az eszközök, amelyekkel még nekik is meggyűlt a bajuk.

A lenti videóban részletesen bemutatják, hogy miért is áll az a jelentésben, hogy az Apple és a Microsoft termékei nyerték el azt a díjat, amelyet a legrosszabbul szerelhető mobil eszközöknek szántak.

A listát a Surface Laptop vezeti, amely a lehetséges 10 pontból 0-át kapott, ami lefordítva annyit jelent, hogy lehetetlen úgy szervizelni, hogy ne sérüljön az eszköz, így hiba esetén kvázi kuka a termék.

A második helyen holtversenyben szintén két Microsoft Surface kapott helyet, az egyik a Pro míg a másik a Book 2, amik csupán 1 pontra voltak elegendőek. Azért az Apple-nél sem a szerelés állt a fókuszban tervezéskor, hiszen a 2017-es MacBook és az új iPad is csúfosan leszerepelt, előbbi 1 míg utóbbi csupán 2 pontra volt képes.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

inkognito

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Nem bírom ezt a csapatot.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

De rohadt idegesítő ez a csaj!

válasz erre

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Surface Laptop amúgy is egy fos, ezer sebből vérzik.

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

0 pont nem semmi.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Az a legnagyobb baj ezekkel a dolgokkal, hogy egy idő után mindenképp szerelésre szorulnak (mint pl mobilokban az akksi csere), így amelyik nem szerelhető sérülés nélkül, azt konkrétan nem szabad megvenni, mert ablakon kidobott pénz.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink