Ez lenne a jövő? Az utasok már Facebook Messengeren is igényelhetnek beszállókártyát!

2017. július 22.
3.9001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes és egyben vélhetően igencsak előremutató újdonságot vezetett be az Air France légitársaság, akik a világon másodikként lehetővé tették utasaiknak, hogy a Facebook Messengeren keresztül juthassanak hozzá beszállókártyáikhoz.

A lehetőség minden egyes utasnak elérhető, aki a társaság hivatalos honlapján foglal jegyet, és ott kiválasztja, hogy beszállókártyáját a Messengeren keresztül kéri, ami az Air France szerint mindenki számára könnyen és egyszerűen elérhető, ezáltal a jelenleg elérhető legegyszerűbb módszerének tekinthető.

Figyelembe véve a közösségi média trendeket, szeretnénk alkalmazkodni utasaink mobilitásához. Amennyiben utasaink kérik, a Facebook Messengeren keresztül hamarosan emlékeztetőket is kaphatnak a becsekkoláshoz, illetve hozzáférhetnek utazási okmányaikhoz - nyilatkozta Reisz Anna, az Air France KLM regionális marketing vezetője.

Sőt mi több, a légitársaság lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy a jövőben a Messengeren keresztül kilenc különböző nyelven - magyar persze nincs köztük - kérdéseket tehessenek fel a reptéri szolgáltatásokkal kapcsolatban, amire 95 ügyfélszolgálati alkalmazott válaszol 0-tól 24 óráig.
4 hozzászólás

technomancer

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Elég fura fejlesztés. Szerintem ez nem egy csevegő appba való.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Tökéletesen szembemegy az elveimmel hogy a Facebook (!) Messengerben (!!!!!!) legyen a beszállókártyám. röhögő smiley

Erre vannak dedikált appok ha épp nem az emailben kapott vouchert akarom kinyomtatni vagy mutogatni telefonon a reptéren.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Nem mindenki írja meg hová megy, így viszont biztosra tudni fogják milyen ország reklámját adják. röhögő smileyröhögő smiley Jobb lenne kiadni egy független (szóval csak erre jó), de minden lehetséges légitársaságot felvonultató app.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Biztos nem fogom megosztani a Facebookkal a repülési terveimet. röhögő smiley

válasz erre