Ez az eszköz megmondja, hogy mennyire vagy büdös

2017. február 10.
4.8321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő találmányt álmodott meg a japán Konica Minolta, akik egy KunKun nevű kütyüvel megalkották a világ talán legfeleslegesebb dolgát, hiszen a kis készülék semmi mást nem csinál, minthogy megmondja nekünk, hogy mennyire vagyunk büdösek.
Advertisement

Az eszköz egy speciális okostelefonos alkalmazással kiegészítve képes többféle szag elkülönítésére, ezáltal izzadtságszagot, lábszagot, de akár még öreg-szagot is megkülönböztet, ha közel tesszük a kérdéses testrészhez, vagy emberhez, mégpedig egyfajta digitális magnetofonként, amely képes érzékelni a szagok vegyületeit.

Ez az eszköz megmondja, hogy mennyire vagy büdös - 2. kép

A találmány megalkotói szerint az emberek egy idő után immúnissá válnak a saját szagukra, éppen ezért nehézkessé válik akár még a kellemetlen szagok felismerése is, de ezzel a potom 150 ezer forintnak megfelelő áron beszerezhető kütyüvel a jövőben nem kell aggódnunk emiatt.

3 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Tehát egy 150 ezres kütyü megmondja, hogy büdös vagy, fürödj le vagy legalább fújd be magad... Ha pedig kihagynád a gép megvételét és egyből a második pontra ugornál, akkor ugyan ott vagy, csak nem dobnál ki 150ezret.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Általában ezt az ember maga is érzi, de érdekes fejlesztés azért.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Öreg szag menj máááár ez nagyon durva!

válasz erre