Ez a videó bizonyítja, hogy mekkora kárt tehet egyetlen szelfi

2017. július 16.
3.5041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mióta a szelfizés népbetegséggé vált, nagyjából azóta beszélhetünk úgynevezett szelfi-balesetekről, amelyek között némelyek emberi életeket követelnek, míg mások csak szimplán hatalmas kárt okoznak valakinek.

Utóbbi kategóriába sorolható ez a mostani Los Angeles-i eset is, ami a 14th Factory kiállítótermében történt, ahol éppen Simon Birch, egy feltörekvő művész állította ki értékes alkotásait, melyet nagy figyelem kísért a művészetkedvelők körében addig, amíg meg nem jelent a helyszínen egy nő, aki úgy gondolta, hogy nagy poén lőni egy olyan szelfit, amelyen az egyik kiállított tiara úgy mutat, mintha az ő fején lenne.

A nő ehhez odakuporodott a kiállított tárgyhoz, azonban megbotlott és feldöntötte az állványt, ami láncreakciót indított el, és dominóként döntötte fel a többi kiállított tárgyat is. Az esetről a hely biztonsági kamerája egy felvételt is rögzített, amelyen az eset megörökítésre került. A kár nagyjából 200 ezer dollár, vagyis több mint 50 millió forint.

4 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 3 hónapja és 12 napja

Nem tudta, hogy a piaci dominóval olcsóbb ilyet játszani? röhögő smiley Elég nyugodtnak látszik, ekkor még nem kapta meg a számlát. (Bár ez az 50millió inkább eszmei érték lehet. röhögő smiley)

válasz erre

muki

7 éve, 3 hónapja és 12 napja

Istenkém de béna.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 3 hónapja és 12 napja

Idióta. Erre nem lehet mást mondani.

válasz erre

techiii

7 éve, 3 hónapja és 12 napja

röhögő smiley kellemetlen

válasz erre