Ez a Trónok harca karakter eredetileg túlélte volna a 8. évadot

2019. május 24.
3.7861
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Konkrétan még mindig lángolnak az internetes fórumok a feldühödött Trónok harca-rajongók által, mivel egyáltalán nem volt köszönet abban, ahogy lerendezték az utolsó évadot.

Az alábbi nyilatkozat egészen biztosan nem fogja csökkenteni ezeknek a hangoknak a mértékét, ám akiknek nem volt problémája a befejezéssel, azoknak érdekes információkat közölhetünk a továbbiakban. Figyelem, csak és kizárólag akkor olvass tovább, ha már végignézted a Trónok harca 8. évadát!

Tehát most, hogy mindenki elkattintott, aki nem látta a nagy lezárást (ugye elkattintott?!), azok tudják jól, hogy az Iain Glen által megformált Ser Jorah Mormont karaktere végül kvázi hősi halált halt, ám a színész elárulta az Entertainment Weeklynek, hogy eredetileg túlélte volna a szezont.

Az eredeti ötlet szerint ugyanis Havas Jon és Tormund mellett lett volna a végén A Falon, és együtt lovagoltak volna ki hárman a tömeg élén A Falon túlra. Hogy miért nem így történt végül? Mert Glen elmondása alapján logikailag nem fért volna össze, hogy Jorah Mormont otthagyja szeretett Daenerysét egyedül a zárást megelőzően, így úgy gondolták, hogy egy hősi halál jobban illene Jorah-hoz, mely során szerelmét óvja meg.
3 hozzászólás

Fikarc

6 hónapja, 6 napja

Nagyon hidegen hagy a sorozat, de azt látom hogy gyakorlatilag mindenki tombol miatta.

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 6 napja

Beszopta.

válasz erre

inkognito

6 hónapja, 6 napja

Úgyis más lesz a könyv és a sorozat vége.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink