Ez a szelfi bot is ciki, de legalább gyorsan el tudod dugni!

2016. szeptember 05.
2.1951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
StikBox - Jegyezze meg ezt a nevet mindenki, aki bár eddig is jó ötletnek tartotta a szelfi botot, de túl cikinek is ahhoz, hogy vegyen magának egyet, hiszen a kérdéses név alatt egy olyan botocska kerül hamarosan a boltokba, amely bár még mindig iszonyatosan gáz, de legalább könnyű elrejteni.

A StikBox gyártója ugyanis "mindössze" 40 dolláros, avagy több mint 11 ezer forintos áron egy olyan speciális szelfi botot kínál a felhasználók számára, amely stílusosan összehajtható, és tulajdonképpen mindig magunknál tartható, hiszen telefontokunk részét képezi.

Ez a szelfi bot is ciki, de legalább gyorsan el tudod dugni! - 2. kép

A forradalmi (?) újdonság ugyanis nem más, mint egy telefontok, rajta egy teleszkópos, könnyített fémszerkezettel, amelyet egy szempillantás alatt szelfi bottá alakíthatunk, majd utána ugyanilyen gyorsan összetömöríthetünk és elrejthetünk a zsebünkben, mintha mi sem történt volna.

Ez a szelfi bot is ciki, de legalább gyorsan el tudod dugni! - 3. kép

A StickBox egyszerű Bluetooth segítségével csatlakozik készülékünkhöz, és a korábbi sikeres Kickstarter-kampány után kiszórt első prototípusok után heteken belül világszerte megvásárolhatóvá válik majd azok számára, akik szeretnének mindig maguknál tartani egy szelfi botot.

A kompánia tervei szerint nagy siker esetén a jövőben készítenének egy könnyebb, szénszálas változatot is az új iPhone méreteihez igazítva.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 8 hónapja és 7 napja

Tommy írta:
Sosem értettem azokat akik ilyennel fotózzák magukat. Röhejes.
Idétlen, röhejes és ciki, de csak szeretnének rajta lenni a képen, hogy sajátosabb legyen. Ha nélkülük készül a kép, akkor nem sokkal egyedibb, mint a google-s kép, ha bot nélkül lövik, akkor szinte csak a fejük látszik. Régen is volt ilyen: "lécci, lefényképeznél minket ezzel" vezényszavakkal működött. Legalább már megoldják maguk.

válasz erre

Tommy

5 éve, 8 hónapja és 7 napja

Sosem értettem azokat akik ilyennel fotózzák magukat. Röhejes.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink