Ez a nő négyszer annyit keres influenszerként, mint tanárként

2018. szeptember 03.
3.5791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár egyenesen röhejes a mostanában divatos influenszer-őrület, de mivel van rá igény az emberek részéről, ezért sajnos el kell viselnünk a jövőben, azonban öröm az ürömben, hogy egyre többen használják pozitív dologra is ezt a titulust.

Itt van élő példának Amy Groesbeck esete, aki szakmáját tekintve tanárnő, sőt jelenleg is harmadikosokat tanít egy texasi általános iskolában, azonban a suli után saját Instagramjával foglalatoskodik, ahol több mint 90 ezer követője van, és elmondása szerint legalább négyszer annyit keres a közösségi oldalon, mint a szakmájában.

Ez annyit jelent, hogy éves szinten csak az Instagramos aktivitásával több mint 200 ezer dollár landol a számláján, amivel állítása szerint lehetőséget kapott arra, hogy mindent megadjon kislányának - akit egyedül nevel -, miközben saját autót és saját házat is tudott venni magának az influenszerkedésből.

Hogy mégis mivel foglalkozik Amy? Itt ugrik a majom a vízbe, lévén nem magamutogatásról és idiotizmusról van szó, mint az influenszerek jelentős többségénél, lévén a pedagógusként tanítási praktikákat, trükköket, tanácsokat, módszereket, feladatokat és egyebeket oszt meg követőivel.

Day 5: One week down. Thirty-something to go. #180daysinthelifeofateachermom #180daysinthelifeofateacher #firstweekofkindergarten

Amy Groesbeck (@theamygroesbeck) által megosztott bejegyzés,

3 hozzászólás

login_password

6 éve, 17 napja

Heroltom van ezektől...

válasz erre

TEchie

6 éve, 17 napja

Hát ezen a képen épp semmi értelmeset nem csinál de ok, elhiszem hogy van aki normális dolgokat mutogat az instáján.

válasz erre

muki

6 éve, 17 napja

Az is ritka hogy valaki értelmes dologgal fogglalkozzon!

válasz erre