Ez a két kínai nő bebizonyította, hogy a Face ID sem tévedhetetlen

2017. december 18.
6.9211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Apple korábban azzal kampányolt az iPhone X-be kerülő Face ID kapcsán, hogy egy az egymillióhoz az esélye annak, hogy az arclenyomatunkkal lezárt készülékünket valaki más is fel tudja oldani rajtunk kívül.

A South China Morning Post ugyanis nyilvánosságra hozta annak a két kínai nőnek a történetét, akik bár nem testvérek, de mégis képesek voltak arra, hogy a saját arcukkal fel tudjanak oldani egy iPhone X-et, tehát egyikükkel és másikukkal is ugyanolyan hatékonyan működött egyazon készülék Face ID-je.

A nő azonnal az egyik helyi Apple bolthoz fordult panaszával, ahol az alkalmazottak előtt is bemutatta a két nő a mutatványt, és hiába tesztelték őket a munkatársak, nem tudtak rájönni arra, hogy miért zavarja össze a telefont a két nő arca, így nagy szakértelemmel megállapították, hogy a készülék kamerája a hibás, amit díjmentesen kicserélték.

Ez a két kínai nő bebizonyította, hogy a Face ID sem tévedhetetlen - 2. kép

A két nő első dolga volt az új telefonnal, hogy kipróbálják a Face ID-t, és azt tapasztalták, hogy a cserekészülék ugyanazt a hibajelenséget produkálja, így inkább velük lehet a baj. Miután minden kínai ugyanúgy néz ki, ez talán nem is olyan meglepő felfedezés...
3 hozzászólás

Harder

6 éve, 10 hónapja és 19 napja

De kemény. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 10 hónapja és 19 napja

A faceID szoftvere valószínűleg csak bizonyos pontokat hasonlít össze. Láttam másik képet is róluk, szabad szemmel nem nehéz megkülönböztetni őket.

válasz erre

techiii

6 éve, 10 hónapja és 19 napja

Tény hogy nagyon egyformák. Ilyenek előfordulhatnak.

válasz erre