Ez a férfi azt állította, hogy a jövőből jött egy fontos üzenettel, majd elvitték a rendőrök

2017. október 08.
3.0791
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az időutazásról alaposan megoszlanak a vélemények az emberek között, így vannak, akik szerint lehetetlenség, mások viszont hisznek benne, és akadnak olyanok is, akik állítólag már ki is próbálták.

Ezt a csoportot erősíti Bryant Johnson, egy Wyomingban élő férfi, akit a Huffington Post beszámolója szerint azért állították elő a rendőrök a minap, mert az utcán azt kiabálta, hogy éppen most érkezett vissza 2048-ból, és egy nagyon fontos üzenetet hozott a jövőből.

A rendőrök szerint Johnson azért jött vissza 2017-be, hogy figyelmeztesse fajtársait arra, hogy a Földet nemsokára megtámadják az idegenek, és egy invázió részeként az egész emberiséget leigázzák, illetve rabszolgává teszik majd.

Ez a férfi azt állította, hogy a jövőből jött egy fontos üzenettel, majd elvitték a rendőrök - 2. kép

A rendőrség szerint Johnson zavarodott volt, és erősen bűzlött az alkoholtól, de nem ezért, hanem nyilvános pánikkeltés miatt kellett előállítani. Fogda helyett előbb azonban kórházba vitték, ám első körben a férfi senkivel sem akart beszélni, csak az Egyesült Államok elnökét kérette.

Amikor a rendőrök kérdőre vonták a férfit azzal kapcsolatban, hogy miért részeg, azt állította, hogy az űrlények erőszakolták belé az alkoholt a jövőben, ami szükséges volt az időutazáshoz.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Mekkora szívás lenne, ha kiderülne, igazat mondott.

válasz erre

techiii

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az nem semmi. Vajon mit tolhatott?!

válasz erre

Fikarc

10 hónapja,

Hatalmas szöveg.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja,

Az űrlények a szondát erőszakolták bele, az alkoholt már ő itta, hogy elfelejtse.

válasz erre

inkognito

10 hónapja,

túl sok filmet néz!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink