Evernote Shortcuts - ami fontos, legyen szem előtt

2015. január 14.
7531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Ismét egy olyan dolgot szeretnék bemutatni nektek, ami az Evernote hatékony használatát segíti.

Ez nem más mint a shortcuts. Nem a különböző billentyűkombinációkról lesz szó!Ez egy lehetőség, hogy a gyakran használt címkéket, jegyzeteket, jegyzettömböket vagy akár mentett kereséseket egy ?listába? tegyük bele. Úgy kell elképzelni mint a webes könyvjelzőket, csak ez az Evernote program oldalsávjában érhető el minden platformon.Természetesen jelöli az Evernote ikonokkal hogy mi is van mentve a shortcuts közé.
Használat:
Windows: "jobb egér gomb? megnyomása + "Add to Shortcuts? kiválasztása.
Mac: "jobb egér gomb? megnyomása + "Add to Shortcuts? kiválasztása. 
iOS:  hosszan tartsuk nyomva azon az ujjunkat amit szeretnék a ?könyvjelzők? közé rakni + ?Add to Shortcuts?.Android: hosszan tartsuk nyomva azon az ujjunkat amit szeretnék a ?könyvjelzők? közé rakni + ?Add to Shortcuts?. (A jegyzettömböknél és a mentett keresésnél rá kell nyomni az adott dologra, és utána a jobb felső sarkoban lévő opciók gombot megnyomni, és úgy kiválasztani az ?Add to Home Screen? lehetőséget)
[gallery ids="16219,16218,16220"]Az Android felhasználóknak van még egy plusz lehetőségük: Csinálhatunk a kezdőképernyőre egy ikont. Akár egy címkének, akár egy jegyzetnek. (A fentebb felsorolt listáról bármiből) Ehhez nincs más dolgunk mint a hosszan nyomva tartás után az ?Add to Home Screen? gombot megnyomni.
Ezzel a kis "aprósággal" sok időt és energiát spórolhatunk meg magunknak. Ennek a használata nem igényel semmilyen tudás elsajátítását. Egyszerűen csak éljünk a lehetőséggel, ha már van!
 
nincs még hozzászólás