Év vége előtt gyorsan frissült a Mate 9

2016. december 24.
3.5131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Huawei Mate 9 nevű csúcs phablet, amely már inkább a 2017-es trendet vetíti előre, még év vége előtt gyorsan kapott egy frissítést, amelyben megjelent a december elején elérhetővé vált Android security patch.

A Mate 9 egyértelműen kisajátította az utolsó negyedévet, legalábbis népszerűségben. A november elején bemutatott kínai erőmű eleinte csak Ázsiában volt kapható, de szépen lassan beszivárgott a többi régióba. A megjelenés óta ez már a második frissítőcsomag ami érkezett. Az elsőben kapott egy 6x zoom-ot a kamera, ami mellett a hozzá tartozó szoftveren is csiszoltak, de az értesítési panel és úgy kompletten az értesítési sáv is egy kisebb ráncfelvarráson esett át.

A mostani változások közül egyértelműen a legfontosabb a decemberi security patch, hiszen az Android mindig a rosszindulatú szoftverek kereszt tüzében áll. A 278MB-os frissítés nem csak a biztonságra terjedt ki, mivel kamera most már a 10x-es zoom-ot is támogatja. A többi különbség inkább a stabilitásban és gördülékenyebb működésben lelhető fel.
3 hozzászólás

VDemon

3 éve, 8 hónapja és 27 napja

Kariajcsi ez is.

válasz erre

Gólem

3 éve, 9 hónapja

Kell is nyomniuk ha életben akarnak maradni.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 9 hónapja

Korrekt kis cucc lett!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink