Európában is felbukkant a BlackBerry csúcsmodellje

2016. október 23.
2.2001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az egykor sokkal szebb napokat is megélt kanadai BlackBerry csak nemrég jelentette be, hogy felhagy a házon belüli hardvergyártással, ám ettől függetlenül továbbra is kapunk még a nevükkel fémjelzett készülékeket.

Ezek közös pontja az Android rendszer lesz, a középkategóriás DTEK50 után pedig hamarosan világszinten piacra kerül a DTEK60. Amerikában és Kanadában már megvásárolható a készülék, nemrég pedig egy itthon is jelen lévő nagy európai üzletlánc újságjában is feltűnt.

Európában is felbukkant a BlackBerry csúcsmodellje - 2. kép

Az 599 eurós ár valószínűleg már itthon is mérvadó lehet, tehát nálunk 180-200 000 Ft közötti árra számíthatunk. A specifikációk kapcsán megerősítést nyert az 5,5 hüvelykes QHD kijelző, a Snapdragon 820-as rendszerchip és a 4GB RAM.

Hátul ujjlenyomat olvasót és egy 20 megapixeles kamerát találunk, a töltést pedig természetesen már USB Type-C szabvánnyal oldhatjuk meg. A készülék ugyan abszolút felsőkategóriás hardverrel rendelkezik, az Android 7 hiánya és a nagy riválisoktól csak éppen hogy olcsóbb ár vélhetően nem lendíti fel a márkát.
3 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 24 napja

Látom a Blackberry feliratot, de hol a telefon? (:

válasz erre

Mordorer

8 éve, 24 napja

Végük van ezekkel a tucattelefonokkal. Chen tönkreverte az egészet.

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 24 napja

Most nem húzták sokáig az EU megjelenést de persze ez még mindig nem a magyar. Azért arra az árra nagyon kíváncsi leszek! mosolygó smiley

válasz erre