Észveszejtően jól sikerült az Us című horrorfilm az első reakciók alapján

2019. március 10.
4.5831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A komplett filmes világ eldobta az agyát, amikor Jordan Peele humorista egy olyan emlékezetes darabbal állt elő első rendezésként, mint a Tűnj el!, viszont ez a siker egyben áldás és átok is egyszerre, ugyanis új filmjéhez, a Mi (Us) című alkotáshoz a közönség már elvárásokkal közelít.

Nos, az első reakciók alapján nem kell aggódnunk, merthogy levetítették az SXSW 2019 eseményen, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, az emberek kapásból a Twitterre vitték a véleményeket, ezek az illetők pedig egytől-egyig el vannak ájulva a filmtől.

Többen is kiemelik Lupita Nyong'o teljesítményét, illetve felmerült, hogy aki Peele új rendezésétől egy újabb Tűnj el!-t vár, az bizony meg fog lepődni. Továbbá a mozi erőszakos mivoltáról is szó esik, és ami a legjobb az egészben, hogy az első reakciók alapján ismételten sikerült Peele-nek az a bravúr, ami már a Tűnj el!-lel is, hogy egy fontos üzenetet kommunikál. Alig várjuk, hogy mi is láthassuk!


5 hozzászólás

regedit

5 hónapja, 3 hete

Fizetett reklámcikk, lemaradt az (x)!!!

válasz erre

login_password

5 hónapja, 3 hete

Előzetesben nekem is bejött szóval kiváncsi vagyok rá.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hű. Nagyon odavannak érte.

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ritka manapság a jó horror, úgyhogy reménykedem!

válasz erre

zender

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Az komoly. Mondjuk sok rendező volt aki első filmesként valami nagy csodát tett, aztán vagy nagyon megosztó, illetve hullámzó lett (Shyamalan), vagy ****. Reméljük ő nem lesz ilyen.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink