Eszméletlen: 15 hónapot töltött egy folyó mélyén az iPhone, de a kihalászása után újra működött!

2019. szeptember 30.
5.5271
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ismét elképesztő iPhone-mentésre került sor a múlt héten a Nugget Noggin Youtube-csatorna jóvoltából, az ezt üzemeltető Michael Bennett ugyanis arról ismert, hogy rendszeresen folyókba és tavakba merül, hogy elveszett tárgyak nyomára bukkanjon.

Emberünk csatornája hemzseg a különleges vízalatti leletekről, azonban túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a minap valami olyan dologra lelt, amit nehéz lesz felülmúlni, lévén a Dél-Karolinában megtalálható Edisto folyó mélyén ráakadt egy iPhone okostelefonra, melyet a felszínre hozott, a nagy meglepetés azonban csak ezt követően jött: az eszközt be tudta kapcsolni, így az azonosítás után visszakerülhetett egykori tulajdonosához.

A készüléket ugyanis Erica Bennett hagyta el, méghozzá 15 hónappal ezelőtt, tehát ilyen sok időt töltött a víz alatt, azonban ezt a hatást nem a beépített vízvédelmének köszönhette a telefon - vagyis nem csak annak -, lévén az eszköz egy speciális vízálló tokban volt, így az érdem inkább ezt a kiegészítőt illeti.

A nő egyébiránt elmondta, hogy nagyon örül korábbi telefonja megkerülésének, mert rengeteg olyan fényképe és üzenete van rajta, melyek az eset után nem sokkal elhunyt édesapjához köthetők.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Fikarc

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Miket talál mindig ez a csákó bakker!

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Durva tok.

válasz erre

Harder

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jó kis tok reklám.

válasz erre

inkognito

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ebben semmi meglepő nincs. Vízálló cuccban volt a telo, nyilván túléli csak lemerült. Bár az érdekes h nem szinkronizálta a teloját a nő.

válasz erre