Erre a kiegészítőre minden új MacBook Pro tulajnak szüksége lesz

2016. november 06.
2.8051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple-t sokan az egyik leginnovatívabb technológiai órásinak tartják, mely valóban helyes megállapításnak tűnik, egy-egy "innováció" azonban mostanság úgy tűnik, mintha meghaladná a korát és ezzel komoly elégedetlenséget vált ki.

Az új MacBook Pro laptopok kapcsán például a csatlakozók USB Type-C-re való korlátozása rengeteg negatív véleményt szült, melyek nagy része jogos is. A Thunderbolt 3-as USB-C megoldások ugyanis még a saját csúcsmobiljukat sem támogatják átalakító nélkül, ráadásul elmaradt a profik között gyakran használt kártyaolvasó is, amit felemás sikerrel azért sikerült megindokolniuk.

Az OWC igazából a csatlakozások körüli minden problémát megoldott egy új dokkolóval, mely mindössze egy csatlakozást vesz el a Macbook Pro-tól, de cserébe rengeteget újat ad. A dokkolón 5 USB 3.0, Ethernet, FireWire, USB Type-A, két USB Type-C és S/PDIF csatlakozó is található a kártyaolvasó mellett.

Erre a kiegészítőre minden új MacBook Pro tulajnak szüksége lesz - 2. kép

A dokkoló nem lesz olcsó, hiszen 280 dollárba kerül majd és csak 2017 februárjától vásárolható meg. A csomagban egyébként egy 5 méter hosszú Thunderbolt 3 40Gb/s USB-C kábel is helyet kapott, ami külön 25 dollárba kerülne, tehát segítségével könnyen optimalizálni lehet a munkaállomást.
3 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 10 napja

Lassan a billentyűzet gombjait is egyesével kell megvenni.

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 11 napja

A legtöbb gépről le fognak maradni már ezek a csatlakozók mostanában...

válasz erre

Kileah

8 éve, 11 napja

Csodálatos hogy ezt is be kell pakolni az egymilliós gép mellé. röhögő smiley

válasz erre