Érkezőben lehet a Jet White iPhone 7

2016. november 08.
2.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán sokak szerint az Apple gyártja a legszebb készülékeket, melyekkel kétévente szoktak megújulni, a riválisok pedig előszeretettel készítenek hozzájuk hasonló modelleket.

Az iPhone 7 és 7 Plus egyértelműen minőségi készülékek, sokaknak pedig a formatervezés is nagyon tetszik, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a Jet Black verzió egy igazán különleges termék a piacon. Korábban hallani lehetett arról, hogy valamilyen kerámiás fehér megoldással jöhet a következő generáció, nemrég azonban egy igen érdekes pletyka kezdett el keringeni a jelenlegi generációval kapcsolatban.

Érkezőben lehet a Jet White iPhone 7 - 2. kép

Állítólag készülőben van a Jet White iPhone 7 és iPhone 7 Plus, ami nevéből adódóan ugyanolyan eljárással készülni, mint a fekete változat, csak fehérben. Megerősítést még egyáltalán nem kaptunk, a japán források beszállítókra hivatkozva vetették fel ezt a témát.

Mindenesetre érdekes lépés lenne az Apple-től egy utólagos szín bevezetése, az viszont borítékolható, hogy óriási siker lenne és jól fogyna.
2 hozzászólás

Fikarc

8 éve, 1 hónapja és 8 napja

Hülyék lennének kihagyni. Tudja az Apple hogy mennyien gerjedek a fehérre, a vásárlók pedig bizonyították hogy ez a lakkozott verzió mennyire kelendő.

válasz erre

marco

8 éve, 1 hónapja és 8 napja

Legalább nem látszik majd a karc... röhögő smiley

válasz erre