Érkezőben a OnePlus 3S

2016. október 14.
1.7431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán néhány éve megjelent a "flagship killer" kifejezés, melyre talán egy egészen pontos készüléket elsőként a OnePlus mutatott be, hisze a OnePlus One óriási sikert aratott a felsőkategóriás erejéhez tartozó baráti árazásnak köszönhetően.

A második generációt sokan kissé gyengének érezték, a OnePlus 3 azonban ismét egy remek készülék lett, melyről mi is írtunk tesztet. Nemrég felmerültek olyan hírek, melyek szerint a vállalat nem tud elég AMOLED kijelzőt beszerezni a készülékhez és kiadnak egy frissített, ám LCD kijelzővel szerelt modellt.

Az LCD-re való váltást a vállalat vezetője határozottan tagadta, viszont az új készülék létezését nem. Nemrég pedig a kínai CCC oldalán bukkant fel egy érdekes modellszám, a A3010, az eredeti OnePlus 3 A3010-es modellszámát ismervén arra utal, hogy valóban egy kisebb ráncfelvarrást tervez a vállalat.

Ha tényleg maradnak az AMOlED panelnél, akkor panaszunk vélhetően nem lehet az újdonságra, mely 4-6 GB memóriát és Snapdragon 821-es rendszerchipet sejtet. A bejelentésre valószínűleg még idén sor kerül, talán ők sem szeretnének kimaradni a nagy őszi bejelentésekből.
2 hozzászólás

muki

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ha csak ilyen kicsi a változás akkor kár szerintem teljesen új sorszámot adni neki, de ők tudják.

válasz erre

TEchie

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nem sokat várnak két készülék között... meglepett smiley

válasz erre