Érkezik a privát videózás a YouTube alá is mobilon

2018. május 16.
3.2791
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az inkognitó mód nagyon hasznos funkció böngészés közben, de gondoljunk bele, mennyivel jobb lenne, ha mindezt videózás közben is elérhetnénk a mobilos alkalmazáson belül, így utána nem ajánlgatna számunkra érdektelen fájlokat az app, nos jelentjük a Google már teszteli ezt.

Lassan 10 év telt el azóta, hogy a Google, a Chrome böngésző alatt bevezette az inkognitó módot, ahol bátran megnyithatjuk a weboldalakat anélkül, hogy azok cookie-kat tárolnának el vagy éppen követnék az online barangolásainkat, most pedig úgy fest, hogy nem csak a böngészőben, hanem a YouTube appon belül is lehetünk láthatatlanok.

Az AndroidPolice oldalán bukkant fel a lehetőség, miszerint a Google néhány felhasználónál már aktiválta ezt a funkciót, amit a felhasználó kezelés rész alatt tudunk bekapcsolni, ekkor pedig a program közli velünk, hogy privát böngészést végzünk.

Az, hogy mikortól lesz mindenki számára elérhető az újdonság, még kérdéses, de az, hogy már nyilvános tesztelés zajlik azt jelenti, hogy már nem kell sokat várnunk rá.

Érkezik a privát videózás a YouTube alá is mobilon - 2. kép

3 hozzászólás

VDemon

11 hónapja, 5 napja

Jön a pornó?

válasz erre

inkognito

11 hónapja, 5 napja

Húha akkor mi fog ott menni...

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 5 napja

Na az igen!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink