Érkezik a Messenger for Work

2015. november 26.
4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A TechCrunch  fedezte fel nemrégiben az új alkalmazást, mely a legnagyobb közösségi oldal munkahelyek iránti legújabb megmozdulása.

A Facebook még idén tavasszal jelentette be, hogy nagyjából 40 vállalati partner segítségével megkezdi a Facebook for Work zárt béta tesztelését, mely azóta is zajlik.

A Messenger for Work ennek a folyamatnak a következő lépése: Funkcionalitásban a konzumer piacon is elérhető Messengerrel állítható párba, azzal a megkötéssel, hogy ez a program is az egy cégen belül dolgozókat hivatott összekötni.

Nem újdonság, hogy egy közösségi alapokra kiélezett webes szolgáltatás a személyes célból regisztráló felhasználók mellett (vagy helyett) a vállalati szférába is becsatlakozna és nem csak mint az ügyfelek felé kapcsolatot biztosító csatorna. Legjobb példa erre a LinkedIn, mely mai napig vállalati kapcsolatok és kompetenciák alapján hivatott összekötni felhasználóit. Arról egyelőre nincs hír, hogy a Facebook for Work és a Messenger for Work mikortól és milyen feltételekkel vehető majd igénybe.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink