Érkezik a kávamentes HTC U11 Plus?

2017. szeptember 22.
3.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Máris megbizonyosodhatunk arról, hogy a Google részleges bevásárlása nem ölte meg a HTC-t, lévén a GSM Arena információi szerint a háttérben már felsorakozott a gyártásra a HTC U11 Plus okostelefon.
Advertisement

A készülékről a JDI-hoz közeli források szivárogtattak, akik állítólag a megnövelt méretű telefon 18:9-es paneljét gyártják majd, amely a novemberben bemutatkozó HTC U11 Plus készülék kávamentes kijelzője lehet 1440x2880 képponttal és majdnem 6 hüvelykkel.

A a megnövelt kiadásról annyi derült még ki, hogy az Edge Sense nyomásérzékeny oldalfal mellett Snapdragon 835 processzort kaphat, és érkezik belőle 4GB RAM-mal és 64GB ROM-mal, valamint 6GB RAM-mal és 128GB ROM-mal szerelt változat is, miközben mindkettő por- és vízálló IP68-as szabvánnyal rendelkezik.

A HTC U11 Plus ezen felül egy 8 és egy 12 megapixeles kamerát kaphat - előbbi az előlapon, utóbbi a hátlapon lesz -, a telefon bemutatója pedig állítólag Kínában már november 11-én bekövetkezhet.
a Google részleges bevásárlása nem ölte meg a HTC-t, lévén a GSM Arena információi szerint a háttérben már felsorakozott a gyártásra a HTC U11 Plus okostelefon.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

7 éve, 17 napja

Most akkor nem a Google-é? Vagy most ez még egy beragadt projekt?

válasz erre

Fikarc

7 éve, 17 napja

Mindenkinek meg kell lépni aki azt állítja magáról hogy élvonalbeli.

válasz erre

techiii

7 éve, 17 napja

Úgy tűnik ez az új trend. szomorú smiley

válasz erre