Eredetileg Thanos narrálta volna a Bosszúállók: Végtelen háborút

2018. december 02.
5.0001
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Óriási bravúrt hoztak össze a Russo testvérek, hiszen képesek voltak Thanos karakterét olyan szinten rétegelni és kidolgozni a Bosszúállók: Végtelen háborúban, ami szinte páratlan, tekintve, főleg úgy, hogy közben 60 másik karaktert kellett mozgatniuk.

Bár bőven jó volt az, ahogyan végül a kész produktumban láthattunk az Őrült Titánt, a rendezőpáros egy kérdezz-felelek során elárulta, hogy eredetileg Thanos narrációját hallhattuk volna a filmben, ezáltal kicsit jobban megismerhettük volna az észjárását, később pedig sokkal könnyebb dolguk volt, hiszen ezeket a részeket szépen módszeresen kivették és beleépítették a karakterébe.

Sőt, az is kiderült, hogy eredetileg a Fekete Rend tagjainak háttérsztoriját is jobban kibontották volna, azonban a forgatókönyv ezen változata 250 oldalasra sikeredett, ezt követően mellőzték az említett narrációt és a Fekete Rend tagok történetét.
3 hozzászólás

Levi87

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Úgy is érdekelt volna, kár hogy elkaszálták.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jó ez így ahogy van. Nekem még ez is vontatott.

válasz erre

Direktor

6 hónapja,

Mondjuk én sokkal jobban örültem volna, ha még jobban, alaposabban megcsinálják, és lehetett volna akkor 3 részes vagy nem is tudom.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink