Eredetileg Maggie lelőtte volna Negant a The Walking Dead képregényben

2020. július 05.
9.4181
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tavaly olyan hirtelen ért véget a The Walking Dead képregény, hogy a mai napig nem tudtuk feldolgozni, főleg mivel jóval minőségibbek voltak ezek a füzetek, mint a sorozatadaptáció az elmúlt néhány szezonban, azonban nemrégiben jött egy meglepetésfejezet.

Ez inkább amolyan grátiszként szolgált Robert Kirkman tollából, és lerántotta egy leplet egy olyan tényről, ami sokaknak örömet okozott: Negan, a széria rosszfiúja él és virul. Igen ám, viszont mint az kiderült, Kirkman eredetileg ki akarta nyíratni a figurát, meg is volt írva ehhez a sztori, de végül a rajzoló, Charlie Adlard győzte meg az alkotót ennek ellenkezőjéről.

Miután Adlard elolvasta, hogy Maggie lelőtte volna az eredeti tervek szerint Negant, írt egy igencsak hosszú levelet barátjának és munkatársának, miszerint szerinte ez a nyugati kultúra sajátossága, hogy ragaszkodunk a szemet szemért elvért és a halálbüntetésben látjuk a megoldást az ilyen karaktereknél, valamint erőltetettnek érzi, hogy Maggie egyszer csak lepuffantja a karaktert. Szerinte egy megváltástörténet jobban illik Neganhez.

Érdekesnek találja, hogy hogyan mesélne a társadalmunkról, ha egy olyan karakter, mint Negan, akinek rengeteg haláleset van már a számláján, túléli a történéseket. Kirkmant végül ezek a szavak győzték meg, és anno ezért hagyta életben a figurát, minden rajongó legnagyobb örömére.
3 hozzászólás

Levi87

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Újra kéne néznem. Nagyon imádtam amikor ment.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hű de messze van már ez a sorozat nekem...

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Én már teljesen elvesztettem a fonalat, nem is nézem már egy jó ideje.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink