Érdekes újdonságokat hoz a Windows 10 Őszi Alkotói Frissítés

2017. május 13.
3.9641
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft korábban már jelezte, hogy minden évben két komolyabb frissítést kapunk majd a Windows 10-hez, melyeket tavasszal és ősszel tesznek majd elérhetővé, nemrég megkaptuk az első tavaszit, ősszel pedig ismét komoly frissítés érkezik.
 

A redmondi óriás nemrég több fontos elemét is bemutatta a Windows 10 Őszi Alkotói Frissítésnek, melyek közül a Story Remix és a Fluent Design két hasznos újítás lehet. Előbbi egy igencsak felturbózott és modernizált Windows Movie Maker-nek tűnik, melyek videókat, képeket és zenéket köthetünk egymáshoz a végeredményt pedig effektelni és vágni is lehet.

Nézd nagyban ezt a videót!
A Fluent Design a kezelőfelület változását hozza magával, a korábbi Aero felülethez hasonlítható, letisztult és modern külsőt kapunk. A Timeline szintén egy érdekes fejlesztés lehet, mely nem csak számítógépen, hanem a kompatibilis eszközökön is lehetővé teszi, hogy ott folytassuk a dolgainkat, ahol épp bezártuk őket.

Kapunk még felhő-alapú vágólapot is, vagyis a gépeink és eszközeink között egyszerűen mozgathatunk majd szövegeket és képeket is. Mindemellett a frissítéshez közeledve még több információt kapunk és az új megoldások listája is bővülni fog.
6 hozzászólás

CharlieFirpo

10 hónapja, 2 napja

Hát nem egy izgalmas frissítés...

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 2 napja

Most már félévente jön majd hozzá ilyen nagyobb frissítés?

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 2 napja

Jól látom hogy ebből a Fluent designból nem látni semmit a videóban? Vagy ha igen, mit kell nézni?

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 2 napja

Nem lesz ez rossz frissítés. Az Aero részleges visszatérése szerintem nagyon jó ötlet!

válasz erre

Harder

10 hónapja, 2 napja

Már megint az Apple-től lopnak! Saját ötlet semmi?

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 2 napja

Tök jó ez a video csak éppen engem hidegen hagynak a 3D dinók. Inkább a rendszer összehangolásán kéne dolgozni, pl a gépházon. Ugye...

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink