Érdekes iPhone prototípust osztott meg az Apple egyik alkalmazottja

2017. június 30.
3.4091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Már tíz éve, hogy Steve Jobs bemutatta az első iPhone-t, most pedig hihetetlen hájp lengi körül a jubileumi kiadást, aminek újabb példáját olvashatjuk lejjebb, amiről annyit előre elárulunk, hogy nem éppen az iPhone 8-hoz kapcsolódik.

Akkor meg mégis mi az? Maga a cég valami igazán újra készül, valami olyanra, ami visszahozhatja a köztudatba az iPhone menő érzést, ennek alapozására pedig megosztottak egy prototípusról készített fotót, illetve kettőt. No, de még mielőtt valaki azt hinné, hogy hurrá, most már biztosan tudjuk hogy fog kinézni az iPhone 8, le kell lőnünk a poént, hiszen az Apple egyik alkalmazottja, Ken Kocienda által megosztott fotón az eredeti, azaz az első iPhone egy korai prototípusát láthatjuk.


A képeken látott eszközök nem éppen iPhone-szerűek, de ezt csak a protective case teszi, ugyanis szeretnék midnenféle sérüléstől megóvni ezt a két ritkaságot, amiket egyszerűen Wallaby-nek neveznek. Kicsit Linux-os beütés, hogy egy állatról nevezték el az ős iPhone kezdetleges modelljeit, jelen esetben egy kisebb termetű kengururól, a Wallaby-ről.

Kocienda azt írta a bejegyzéshez, hogy ezeket akkor használták, amikor a szoftveres billentyűzetet fejlesztették, és a munka túlnőtte az emulálás szakaszát, így már egy majdnem kész hardveren kellett tesztelni a felhasználói élményt.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

De messze jutottunk ettől a dizájntól...

válasz erre

TEchie

4 éve, 9 hónapja és 16 napja

És most hol tartanak...

válasz erre

technomancer

4 éve, 9 hónapja és 16 napja

De csúnyák szegények.

válasz erre

PixelHero

4 éve, 9 hónapja és 16 napja

Jogos, lemaradt a hivatkozás, pótoltam! bocsi

válasz erre

PDA_FAN

4 éve, 9 hónapja és 16 napja

Milyen képeken?

válasz erre