Ennyit erről: a Venom folytatása sem lesz R-besorolású

2018. október 09.
3.7171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár erőteljesen szapulják a kritikusok a Venomot, ez nem akadályozta meg abban a filmet, hogy masszív anyagi siker legyen, így joggal reménykedtek a rajongók, hogy egy ekkora kasszarobbantás után a Sonynak lesz annyi mersze, hogy a folytatásra már valóban R-besorolással készülnek.

Nos, aki ebben reménykedett, annak rossz hírünk van, ugyanis Avi Arad producer kijelentette egy, a Collider magazinnak adott interjújában, hogy nem lesz R-besorolású a folytatás sem.

Az egész azért fájó, mert ugyebár a folytatásban a Woody Harrelson által megformált Carnage fajsúlyos szerepet kapott volna, és sokan szerették volna látni, ahogy ő és Venom brutális csatákat vívnak, ám Avi Arad elmondása alapján, akik ismerik a képregényfüzeteket, azok tudják, hogy Carnage sosem a brutális tettei miatt volt nagy szám, sokkal inkább a lelki vívódása az, ami izgalmas.

Amennyiben még nem láttad a filmet, és még nem döntötted el, hogy megnézed-e moziban, lesd meg a Game Channel kritikáját itt!
masszív anyagi siker legyen, így joggal reménykedtek a rajongók, hogy egy ekkora kasszarobbantás után a Sonynak lesz annyi mersze, hogy a folytatásra már valóban R-besorolással készülnek.'>
5 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Hát nagyon kár érte. szomorú smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Szomorú. Nagyon szomorú.

válasz erre

csirkee

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Látva 16-os karikával annyira nem vészes, de tény, hogy 18-as karikával sokkal jobb filmet tudnának összehozni, mutathatnák pl azt, hogy eszi meg Venom a vesét, a tüdőt vagy éppen a fejet.

válasz erre

muki

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Szomorú. Nem volt rossz az első de akkor is, ez így lenne teljes.

válasz erre

Levi87

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Nagyon kár érte, pont az esszenciája veszik el.

válasz erre