Megvan az új iPhone-ok gyorstöltésének ára

2017. szeptember 14.
3.3121
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az új iPhone mobilok bemutatásán az egyik új funkció közt találtuk az Androidos eszközöknél már évek óta alkalmazott gyorstöltési lehetőséget, ám gyorsan le is szögezték, hogy a doboz nem fogja tartalmazni az ehhez alkalmas töltőt, valamint ennek az ára sem hangzott el, egészen mostanáig.

Az Apple új lehetősége egyébként az összes új modell esetében elérhető, tehát mind az iPhone 8, mind a 8 Plus és a különleges X is rendelkezik a gyorstöltésre alkalmas csatlakozóval, de az ezekhez alkalmas speciális töltőfej és kábel hiányozni fog a dobozból, ott csak a hagyományos megoldást találjuk majd meg.

Ez egy újabb támadási felület lehet az Apple-nek, ugyanis az árcédula már most megosztja a felhasználókat még úgy is, hogy olcsóbb lett a végeredmény, mint azt sokan várták, de ha minden egyéb kiegészítőt megvásárolunk a teljes iPhone pakkért, a végár már jópáraknál átlépheti a tűréshatárt.

A spéci töltőfej nem is olyan különleges egyébként, mert már egy ideje megtalálható az Apple kínálatában, azonban most frissítve lett az adatlap az új iPhone készülék töltésére vonatkozó információkkal. Ennek megfelelően 19.990 Ft-ot kell majd kicsengetni a kasszáknál azoknak akiknek nincs MacBook készülékük, mert azokhoz ilyen vagy még erősebb töltő van csomagolva.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

11 hónapja, 1 napja

Volt már a világtörténelemben ilyen telefon (meglévő gyorstöltés de nincs a csomagban a töltő), ne szidjuk az Apple-t. Igaz az nem is volt 340 ezer...

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 1 napja

Mondjuk az iPhone X-ben lehet hogy benne lesz nem?

válasz erre

rDAVE

11 hónapja, 1 napja

Több százezres telefon mellé ez már nem fért be? Ne b.zanak már fel...

válasz erre

technomancer

11 hónapja, 1 napja

Mondjuk ezt beletehették volna a dobozba tényleg.

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 1 napja

10 ezer forint. Csak nem pusztulnak bele.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink