Ennyi volt, a Facebooknak el kell adnia a GIPHY-t

2021. december 01.
73.9311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Facebook anyavállalatát, a Metát a brit versenyhatóság arra kötelezte, hogy 400 millió dollárért adja el a Giphy-t, a GIF-ek online adatbázisát, amelyet 2020 májusában vásárolt meg eredetileg.

A Verseny- és Piacfelügyelet kedden blokkolta a felvásárlást, miután egy vizsgálat során megállapította, hogy az üzlet árthat a közösségi média felhasználóinak és a brit hirdetőknek.

A vizsgálat megállapította, hogy azzal, hogy a Meta megtagadná más platformoktól a Giphy GIF-ek használatának jogát, még több forgalmat terelne a Facebook, a WhatsApp és az Instagram felé, amelyek együttesen már most is a közösségi médiaforgalom 73%-át teszik ki az Egyesült Királyságban.

A versenytársaknak, köztük a Snapchatnek, a TikToknak és a Twitternek is több felhasználói adatot kellene szolgáltatniuk a Meta számára ahhoz, hogy a Giphy GIF-jeihez hozzáférést biztosítsanak.
kötelezte, hogy 400 millió dollárért adja el a Giphy-t, a GIF-ek online adatbázisát, amelyet 2020 májusában vásárolt meg eredetileg.'>
5 hozzászólás

Porthos

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Valamit tényleg csinálni kéne a facebookal egyébként, mert nagyon öntörvényű és önhatalmú. Ráadásul keményen butít... Nem lesz ez így jó.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Hát igen, ha más is használhatta volna akkor ez az egész nincs.

válasz erre

TEchie

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Az kemény, ezt mégis hogy? meglepett smiley

válasz erre

Harder

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Az roppant kellemetlen főleg ha nem lesz vevő. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Az a kemény amikor így beleszólnak fentről a bizniszbe! meglepett smiley

válasz erre