Emu Messenger: csak okosan

2013. október 23.
5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Zel profilja, adatai
Zel
A digitális személyes asszisztensről a legtöbbünknek a Google Now vagy éppen a Siri jut eszünkbe, bár utóbbi most már nem igazán említhetjük egy lapon a keresőóriás megoldásával.

Tény, hogy a Now nagyon sokrétű, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte a mindennapok kihagyhatatlan kelléke lesz (sajnos még nem idehaza). A tegnap bemutatott új alkalmazás nem tudja, és valószínűleg nem is akarja felvenni a versenyt, helyette kicsit más megközelítésből próbálja meg segíteni a pörgős munkanapokat. Nézzük meg mi is az az Emu Messenger.

Ahogy a neve is sugallja, ez egy üzenetküldő szoftver. Mondhatnánk, hogy abból kis milliónyi van már, mivel tud ez többet nyújtani, amiért érdemes váltanom illetve meggyőznöm az ismerőseimet, hogy ők is ezt tegyék. Az Emu Messenger az üzenetváltásokból, valamint a tartózkodási helyünk adatai alapján kínál lehetőségeket, mint például éttermek vagy mozi a környéken. Lehetőséget biztosít arra is, hogy a már leszervezett találkozót vagy eseményt, egy kattintással a naptárunkba mentsük, így nem feledkezünk meg róla. Ezek mellett el is halaszthatjuk az ismerősünktől kapott feladatot, esetleg kérést, mindezt idő vagy hely alapon.

Az projekt vezetője egyébként az a Gummi Hafsteinsson, aki korábban pont a Siri fejlesztésén is dolgozott az Apple-nél, reméljük ez jobban sikerül majd. Szerettünk volna egy rövid bemutatót is készíteni, de valószínűleg még lokalizációhoz kötött a letölthetőség, hiszen nem tudtuk telepíteni a Play Store-on keresztül.
nincs még hozzászólás