Elvileg négy zászlóshajó mobillal készül a Sony 2020-ra

2019. november 18.
6.0211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már amikor azt hihettük volna, hogy befellegzett a Sony mobilos divíziójának, egyre inkább úgy fest, hogy feltámad, mint főnixmadár a hamvaiból, ugyanis most friss pletykák szerint alaposan meghajtják a szekeret a következő esztendőben.

Mindegyik készülék támogatni fogja az 5G kapcsolatot, és elviekben az egyik Xperia 1.1 néven fog futni, amely az idei Xperia 1-et hivatott leváltani, és ha minden igaz, akkor négy hátsó kamera fog rajta feszíteni. Az MWC 2020 eseményen debütálhat 4K kijelzővel és Snapdragon 865-tel.

Nem sokkal későbbre rebesgetik az Xperia 3-at, ami az Xperia XZ2 Compact szellemi örököse lehet egy tripla kamerás setuppal és egy Quad-HD+ kijelzővel, viszont várhatóan csak és kizárólag Japánban lesz kapható. Ezt követően jöhet egy szintén négy kamerás Xperia 5.1 2020 második felében, illetve egy igazi prémium készülék, az Xperia 0, amin várhatóan hat hátsó kamera lesz.
pletykák szerint alaposan meghajtják a szekeret a következő esztendőben.'>
3 hozzászólás

Harder

4 éve, 9 hónapja és 16 napja

Sony nem gyengén tolja. Ezekkel a telefonokkal sorra buknak el, erre még többet akarnak kiadni. Nem értem. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Jajjistenem, hogy nem képesek tanulni a hibáikból. Kiadnak negyedévente egy mobilt, amikor egy is sok. Bravó.

válasz erre

inkognito

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

meglepett smiley minek ennyi telefon? Alig megy nekik.

válasz erre