Elvileg 20 részes lesz A gyűrűk ura sorozat első szezonja

2019. augusztus 09.
2.8641
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Minden fantasy-rajongó tekintete mostanság az Amazon által készített A gyűrűk ura sorozat felé vetül, hiszen az alapanyagból bőven ki lehet hozni egy iszonyat minőségi produktumot, hovatovább hiány van a nagyköltségvetésű fantasy sorozatokból.
 

Tom Shippey-től származik az információ, aki Tolkien-szakértőként segít be a sorozat munkálataiba, és egy interjú során árulkodott, miszerint elviekben az első szezon húsz epizódból fog állni.

Ezenfelül azt is elmondta, az Amazon többnyire szabad kezet kapott a projektben. Mivel a sorozat alapvetően a Másodkorban játszódik, és az Amazon csak az erre vonatkozó jogokkal bír, így csak és kizárólag akkor említhetik az Első Kort vagy a Harmadkort, ha azok történései valamilyen formában kapcsolódnak szorosan a Másodkorhoz.

Továbbá fontos kikötés volt az Amazon számára, hogy a Tolkien által lefektetett alapokkal szembe nem mehetnek, viszont ettől függetlenül szabadon tölthetik fel a sorozatot tartalommal, és elég sok minden van, ami homályos ebből az időszakból, például Sauron holléte Morgoth legyőzése után.
4 hozzászólás

techiii

6 hónapja, 3 napja

Na ezért is odáig lesznek.

válasz erre

login_password

6 hónapja, 3 napja

Az aztán masszív.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 3 napja

Ejha. 10-12 rész még oké, de 20?

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 3 napja

Az elég komoly.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink