Elviekben Doctor Strange is benne lesz a Pókember 3-ban

2020. október 09.
2.0231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagyon úgy fest, hogy megvalósul a multiverzumos, élőszereplős Pókember-film, amire az MCU indulása óta vágyik minden rajongó, hiszen nem elég, hogy visszatér állítólag Jamie Foxx, mint Electro, de most még Kirsten Dunst és Dane DeHaan visszatéréséről is szól a fáma.

Előbbi volt ugyebár Mary Jane a Sam Raimi-féle trilógiában, míg DeHaan Zöld Goblinként tevékenykedett az Andrew Garfieldos Pókmozikban. Ez még nem minden, merthogy erre jön még az az infó is, amit most a The Hollywood Reporter bedobott, miszerint Doctor Strange is felbukkan a Pókember 3-ban, mint Peter Parker új mentora.

Utóbbi felbukkanása viszont magával hozhatja a már említett multiverzum megjelenését is, főleg hogy a J. K. Simmons által megformált J. Jonah Jameson már tiszteletét tette a Pókember: Idegenben filmben, aki meg ugyebár a Maguire-filmek sajátossága volt.

Hogy ez mit hozhat magával? Nos, ha minden jól alakul, akkor nem kizárt, hogy előbb-utóbb megvalósul az, amivel a Marvel sosem látott mértékűt guríthat, miszerint összehozzák egy filmbe Tobey Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland Pókemberét is, ami hasonlóan történelmi pillanat lenne, mint anno az első Bosszúállók.
visszatér állítólag Jamie Foxx, mint Electro, de most még Kirsten Dunst és Dane DeHaan visszatéréséről is szól a fáma.'>
4 hozzászólás

Fikarc

3 éve, 10 hónapja és 4 napja

Ha ezt megcsinálják, kíváncsi leszek a kivitelezésre nagyon!

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 10 hónapja és 4 napja

Én nagyon bírnám, az biztos!

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 10 hónapja és 4 napja

Ez igen jól hangzik! meglepett smiley

válasz erre

Porthos

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Nagyon nagy húzás lenne!

válasz erre