Eltérő külsőt kaphatnak az új Google Pixel mobilok

2017. augusztus 07.
3.1561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google már gőzerővel készül a tavaly bemutatott Pixel széria következő generációjának rajtjára, melyet az androidos tábor is nagy figyelemmel kísér, hiszen mégiscsak egyfajta referenciamodellekről van szó.

A felsőkategóriás hardver és a kiváló kamera eddig is biztos pont volt a Pixel 2 és Pixel 2 XL esetében, de nagyon úgy fest, hogy a külső már ennél nagyobb izgalmakat hoz. Eddig főként arról lehetett hallani, hogy a partnergyártónak felkért LG a G6-tól merítette a dizájnelveket, vagyis hosszított, rendkívül vékony kávákkal határolt előlapot kapunk.

Eltérő külsőt kaphatnak az új Google Pixel mobilok - 2. kép

Nemrég azonban felbukkant egy kép, melyen állítólag a Pixel 2, vagyis a kisebbik modell látható. A kép alapján nagyon úgy fest, hogy dizájnban eltér majd a kisebb és a nagyobb modell, hiszen előbbi meglehetősen átlagos, 2017-ben már-már régiesnek is mondható külsőt kap.

Ezt igazolja a BoomSound hangszórókról szóló hír is, így tehát a Google egyfelől külsőben, másfelől tudásban és talán ennek megfelelően árban is szétválaszthatja a két új mobilját.
3 hozzászólás

Porthos

3 éve, 4 hónapja és 22 napja

Nem lennék meglepve ha így is meg akarnák különböztetni a két verziót.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 4 hónapja és 22 napja

Meglepődnék. Ilyet nem nagyon láttam még.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 4 hónapja és 22 napja

Tényleg puritánabb ezen a képen!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink