Elstartolt a macOS High Sierra, innen tudni, megkapjuk-e

2017. szeptember 25.
3.3961
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple a mai napon útjára bocsátotta a macOS következő generációs kiadását, a High Sierra névre keresztelt operációs rendszert, amelyben számos újítást, teljesítmény optimalizálást és kompatibilitási beállítást eszközöltek régi vagy éppen új szoftverekkel.

Ha már kompatibilitásról beszéltünk, akkor itt éredemes megemlíteni, hogy ha öregebb Mac számítógéppel vagy laptoppal rendelkezünk, érdemes ellenőrizni, szerepel-e a hardverünk a támogatott eszközök listájában, de ha most a macOS 10.12-őt, a Sierra-t futtatjuk, akkor minden bizonnyal könnyedén tudunk majd frissíteni a 10.13-as verzióra.

Az Apple szerencsére egyértelmű egyenlet alapján dönti el, hogy mely eszközökön fog megfelelően futni a High Sierra. Kimondták, hogy minden 2010 közepénél újabb mac-re telepíthető az új operációs rendszer, MacBook-ok esetén ugyanez ez a szám 2009-re módosulhat.

Oké, de én honnan tudom, hogy az egyenlet jó oldalán állok-e? A felső panel bal oldalán lévő Apple logóra kattintva meg tudjuk nyitni az eszköz információs ablakot, ahol a rendszer kiírja a pontos modellnevet, valamint gyártási évet.
3 hozzászólás

marco

1 éve, 27 napja

VDemon írta:
Kinek csorog már lefelé?
Egy direkt linkről le lehet szedni de a rendszer nekem még nem dobta fel.

válasz erre

VDemon

1 éve, 27 napja

Kinek csorog már lefelé?

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 27 napja

Ezt annyira bírom az Apple-ben, hét éves laptopra felmegy a legújabb rendszer! És ugyanez van a telefonoknál is.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink