Első hivatalos videó a BlackBerry Priv-ről

2015. október 20.
8131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A már biztossá vált specifikációk után az első hivatalos videó is megjelent a BlackBerry androidos készülékéről.



Már a jövő hónap elejétől megvásárolható (az Egyesült Királyságban) az okostelefonok világában unikumnak számító, szétcsúsztatható, fizikai billentyűzettel rendelkező androidos BlackBerry. Most viszont maga a gyártó, a BlackBerry tette fel a YouTube-ra a saját demóját a telefonról, hogy szemvillanásnyi betekintést adjon az eszköz különlegességeibe.

A klip mindössze 41 másodperces, azonban már ennyi idő alatt is láthatjuk az új ikonokat, hogy hogyan dolgozik a BlackBerry Hub, illetve hogy milyen az összhang a billentyűzet kezelése és a ?hagyományos? kijelzőérintés között.



Tudjuk még róla, hogy a telefon kijelzője 5,4?-es lesz, korábban már lehetett tudni, most viszont azt is megtudtuk, hogy 2560 x 1440 pixel felbontású AMOLED displayről van szó (540 ppi). Az eddigi értesüléseknek megfelelően a telefonba hatmagos Qualcomm Snapdragon 808 chipkészlet kerül (1,8 GHz-es duplamagos és 1,44 GHz-es négymagos processzor), 3 GB RAM társaságában. A 32 GB-os natív tárhely microSD kártyával 2 TB-osra bővíthető.

Hátul egy 18 MP-es fő kamera lesz (dupla LED vakuval), míg a frontoldalon egy 2 MP-es szelfikészítő kap helyet. A készüléknek egy 3410 mAh-s akku adja majd az energiát. A telefon Android 5.1.1 Lollipopot futtat, blackberrys kiegészítőkkel, például a felhasználó magánszféráját védő DTEK appal.

A BlackBerry Priv becsukva 147 x 77,2 x 9,4 mm-es, míg ha kinyitják, 184 mm lesz a leghosszabb méret. A súlya mindössze 192 gramm.

https://www.youtube.com/watch?v=5nO8EdLtJj0
nincs még hozzászólás