Előzményt kap a Szemtől szemben, de nem úgy, ahogy gondolnád

2019. július 06.
3.3631
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Teljesen megérdemelten vonult be Michael Mann Szemtől szembenje a filmtörténelem nagyjai közé, ami egy kerek egész sztorit mesélt el a maga közel 3 órás játékidejével, viszont hamarosan ismételten elmerülhetünk az ismert világban.

A rendező ugyanis elárulta, hogy érkezik hamarosan egy előzmény a filmben látott sztorihoz, viszont ezt nem mozgókép formájában fogjuk megkapni, ugyanis egy regény képében fogjuk kézhez kapni az újdonságot. Sőt, olyannyira sínen van a projekt, hogy 2020-ban már meg is fog jelenni!

Mann 2016-ban alapította meg a Michael Mann Books nevezetű cégét, és egészen azóta rebesgetik, hogy formálódik valamiféle projekt a Szemtől szembennel kapcsolatban. Hogy végül miféle sztorit kapunk, arról fogalmunk sincs, mindössze annyi információnk van, hogy a filmből ismeretes karakterek életútját bővíti ki a regény egy előzménytörténettel.


6 hozzászólás

inkognito

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem túlzottan izgat.

válasz erre

betyár

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az érdekes.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hiába ugyanaz a gárda, a mostani folytatások, vagy előzményfilmek mind kuka. Sajnos.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tommy

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Óriási film volt, imádtam. Tökéletes átmenet volt a régi, lassú thrillerek és a modern akciófilmek között. Sajnos abban biztos vagyok, hogy az előzményfilm nem ilyen lesz.

válasz erre

marco

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Több nagy filmtörténeti elem van benne, ami felejthetetlen (nem csak számomra): a filmtörténelem talán leghosszabb autós üldözése (fél óra közeli volt emlékeim szerint, de lehet hogy kevesebb), és talán az eddigi a legepikusabb ellenség - találkozó, amikor leülnek egymással szemtől szemben.

Imádtam, kíváncsian várom a folytatást, bár nyilván sajnos kevésbé nagy színészekkel. Ficsúrokra számítok, sajnos a mostani felhozatalban egyetlen igazán karakteres színész sincs.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink