Elon Musk YouTube-videósokkal kollaborál, hogy fákat ültessen

2019. november 01.
7.2621
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jimmy Donaldson, avagy ismertebb nevén MrBeast nem kisebb feladatra vállalkozott néhány YouTube-os társával, mint hogy 20 millió fát elültessenek - korábban a Dronerz magazin is írt róla, hogy a procedúra során drónokat vetnek be.

Persze a kezdeményezés nem légből kapott, a népszerű MrBeast ugyanis elég masszív vagyonnal rendelkezik, amit igyekszik sokszor ilyen pozitív cselekedetekre fordítani. Segítségül hívták a többi közszereplőt is, hogy elérjék a 20 millió dolláros gyűjtési végcélt, lévén minden egyes dollárért cserébe kerül elültetésre egy fa.

A megmozdulásban résztvevő Marques Brownlee tweetelt egyet ennek kapcsán, és mivel korábban ő meginterjúvolta Elon Muskot, hovatovább megrögzött Tesla-rajongó, így Muskkal nem ismeretlenek egymással. Musk kommentelt Brownlee-nek, hogy miféle fák kerülnek ültetésre, majd miután megtudta, hogy mindenféle-fajta fát kihelyeznek világszerte, ahol az esőerdőknek szüksége van rá, Musk hozzájárult a végcélhoz egymillió dollárral.

Musk nélkül is roppant sikeres volt a megmozdulás, merthogy már bőven 6 millió dollár felett jár a gyűjtés. Sokan MrBeastet kiáltják ki jelen pillanatban a pozitív példának, akit követnie kéne a hasonló vagyonnal bíró személyeknek, és ezzel mi magunk sem tudnánk egyetérteni. Reméljük, sikeresen meglesz a 20 millió dollár!

3 hozzászólás

Levi87

9 hónapja, 3 napja

Az lenne az igaz, önzetlen segítség, ha nem ezzel népszerűsítenék magukat. Képmutatók.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 3 napja

Hát igen, ilyen vagyonokkal ezt illik is...

válasz erre

Harder

9 hónapja, 3 napja

A cél nem mindig szentesíti az eszközt.

válasz erre