Elon Musk vicces grafikonnal emlékeztetett rá, hogy miért nem hisz a földönkívüliek létezésében

2021. március 25.
66.5011
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nagy port kavart néhány héttel ezelőtt, amikor Elon Musk bejelentette, hogy nem hisz a földönkívüliek létezésében, hiszen az emberiség egyelőre semmilyen bizonyítékot sem szerzett még erről, mert ha lenne ilyesmi, akkor ő már bizonyára tudna róla.
 

Azonban nem tud, és ezt a témát most ismét meglovagolta egy Twitter-bejegyzéssel, ami garantáltan hatalmas mém lesz annak ellenére is, hogy csupán egy grafikonról van szó, melyen a kamerafelbontás drasztikus növekedését láthatjuk a 19. század óta.

Ez önmagában nem vicces, azonban a második grafikonnal együtt már annál inkább, hiszen ezen az látható, hogy az UFO-król készült képek felbontása valamiért nem követte a tudományt, így még a manapság készülő felvételek is annyira pixelesek, mintha évtizedekkel ezelőtt készültek volna, ami Musk szerint nagyon furcsa.

4 hozzászólás

Levi87

9 hónapja, 6 napja

Egyszerűen elmagyarázta.

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 6 napja

Ez a poszt kb bármelyik mém oldalon lehetne... Egészen más azt feltételezni, hogy lehet élet valahol a földön kívül, mint azt, hogy ide járkálnak vagy az amerikai kormány dugdossa őket titkos bázisokon.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 6 napja

Ez a pali.

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 6 napja

Amúgy logikus.

válasz erre