Elon Musk szerint októberben kilép a Starlink a nyílt béta státuszból

2021. szeptember 19.
64.5921
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elon Musk, a SpaceX vezérigazgatója pénteken kitweetelte, hogy a cég Starlink műholdas internethálózata a jövő hónapban kilép a nyílt béta szakaszból - ez két hónappal később van, mint az eredetileg beharangozott augusztusi dátum, amelyet Musk a Mobile World Congress-en hintett el.
 

Ott azt is elmondta, hogy arra számít, hogy a szolgáltatás 12 hónapon belül valószínűleg több mint 500 000 felhasználót fog tudni felmutatni. A Starlink rendszer közel 12 ezer műholdból álló konstellációt ígér az alacsony Föld körüli pályákon, amelyek folyamatos szélessávú internetszolgáltatást fognak sugározni.

2020 októberében nyitotta meg nyilvános bétatesztjét, és Musk augusztusban közölte, hogy a SpaceX 100 ezer Starlink terminált szállított már ki az ügyfeleknek, amelyek parabolaantennát és Wi-Fi routert tartalmaznak, 14 ország felhasználói számára. Ahogy a béta véget ér, és egyre több ország fér hozzá a Starlinkhez, ez a 100 000-es szám valószínűleg nőni fog, bár nehéz megmondani, hogy mikor érheti el azt a félmilliós határt, amelyet Musk megjósolt.

5 hozzászólás

TEchie

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az a gáz hogy már szabad szemmel is látni ezeket a ****okat.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

***** drága sajnos.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kíváncsi leszek ennek az életútjára.

válasz erre

techiii

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Számomra még mindig érthetetlen, ezt h engedhették meg neki.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyszerű, hogy sikeresen teliszemetelte az eget.

válasz erre