Elon Musk szerint nem rejtegetnek űrlényeket az 51-es körzetben

2019. október 05.
7.8361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elon Musk nemcsak eredményeivel és szédületes életművével tűnik ki a publikum szemében, hanem a roppant szimpatikus jellemével is, akinek a szavára meglehetősen sokszor adnak az emberek.

Éppen ezért az alábbi esetben is nagy valószínűséggel sokan fogják igaznak vélni Musk mondandóját az 51-es körzettel kapcsolatosan, miszerint legjobb tudomása szerint nincs az űrben más életforma, legalábbis még nem találtak rájuk.

A SpaceX vezérigazgatója továbbá kiemelte, hogy kifejezetten sokszor kapja meg azt a kérdést, hogy mit tud az űrlényekről, ő pedig minden egyes alkalommal azt válaszolja, hogy tudná, ha rájuk talált volna már az emberiség, viszont űrlények jelét sem látta eddig - írja a Space.com.

Kitért továbbá a manapság roppant trendi 51-es körzetre is, ami kapcsán megjegyezte, hogy nagyon népszerű mém mostanában, hogy ott rejtegeti a katonaság az űrlényeket. Azzal próbálja bizonyítani, hogy nem rejtőzködnek űrlények a kérdéses területen, hogy azon nyomban előrukkolnának az ott lévő űrlényekkel, ha lennének, hogy nagyobb védelmi tőkéhez jussanak.

Viccesen még meg is jegyezte Musk, hogy ha itt vannak a Földön, akkor reméli, kedvesek, bár mivel még nem irtották ki az emberiséget, akkor csak nem lehetnek olyan rossz arcok.
5 hozzászólás

Harder

4 éve, 11 hónapja és 6 napja

Vagy lehet hogy csak magából indul ki...

válasz erre

inkognito

4 éve, 11 hónapja és 6 napja

Hinni a templomban kell, ő még nem ismeri ezt a mondást.

válasz erre

bekecs

4 éve, 11 hónapja és 6 napja

Bírom az arcot, de hiába hiszi azt, nem ért mindenhez. Véleményem szerint ehhez sem. mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

4 éve, 11 hónapja és 6 napja

Végülis amit mond az ésszerű... meglepett smiley

válasz erre

Porthos

4 éve, 11 hónapja és 6 napja

Mégis honnan tudná,,,? mosolygó smiley

válasz erre