Elon Musk nem hagyta annyiban, hogy Bill Gates az elektromos teherautókat kritizálja

2020. szeptember 15.
108.6001
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő blogposztot írt a napokban Bill Gates, a Microsoft egykori alapítója az elektromos teherautókról, melyben élesen bírálta ezt a járműtípust, ezáltal szerinte a nagyobb fuvarokhoz ez a megoldás nem ideális, mert túl nehezek és nagy kiterjedésűek az akkumulátorok.
 

Gates a bejegyzésben kiemelte, hogy még rengeteg áttörésre van szükség az elektromos autók piacán, miközben kiemelt néhány gyártót a sorból, de a Tesla kimaradt, pedig Elon Musk gigavállalata az innovációk terén abszolút az élen található már évek óta.

Természetesen Gates kijelentése alaposan megböködte a Tesla-rajongók szemét, de maga Musk sem hagyta szó nélkül a dolgot, így amikor valaki a Twitteren rákérdezett nála, hogy mi a véleménye a bejegyzésről, Elon csak annyit mondott, hogy Bill teljesen fogalmatlan a téma kapcsán, vagyis írása nem tekinthető hivatkozási pontnak.

5 hozzászólás

muki

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nyilván visszaszól. Nem fogja hagyni magát, nem az a fajta.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mivel nem élhetünk mindig benzinnel ezért nincs nagyon más út. Lehet kritizálni vagy nem, de ez van. Ha a sós vízzel üzemelő autókat tudnák feltalálni, na az még jó lenne. A tengerszint emelkedés is meg lenne akadályozva és a belső égésű motor probléma sem lenne többé.

válasz erre

Huginn

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ennyi erővel az elektromos autókat is lehetne kritizálni, azok is jóval nehezebbek belsőégésű motorral szerelt társaiknál...

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hát ezzel le is zárta a témát, úgy látom.

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

És nagy eséllyel igaza is van Musknak.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink