Elon Musk nem hagyta annyiban, hogy Bill Gates az elektromos teherautókat kritizálja

2020. szeptember 15.
108.8701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő blogposztot írt a napokban Bill Gates, a Microsoft egykori alapítója az elektromos teherautókról, melyben élesen bírálta ezt a járműtípust, ezáltal szerinte a nagyobb fuvarokhoz ez a megoldás nem ideális, mert túl nehezek és nagy kiterjedésűek az akkumulátorok.

Gates a bejegyzésben kiemelte, hogy még rengeteg áttörésre van szükség az elektromos autók piacán, miközben kiemelt néhány gyártót a sorból, de a Tesla kimaradt, pedig Elon Musk gigavállalata az innovációk terén abszolút az élen található már évek óta.

Természetesen Gates kijelentése alaposan megböködte a Tesla-rajongók szemét, de maga Musk sem hagyta szó nélkül a dolgot, így amikor valaki a Twitteren rákérdezett nála, hogy mi a véleménye a bejegyzésről, Elon csak annyit mondott, hogy Bill teljesen fogalmatlan a téma kapcsán, vagyis írása nem tekinthető hivatkozási pontnak.

5 hozzászólás

muki

3 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nyilván visszaszól. Nem fogja hagyni magát, nem az a fajta. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

3 éve, 10 hónapja és 22 napja

Mivel nem élhetünk mindig benzinnel ezért nincs nagyon más út. Lehet kritizálni vagy nem, de ez van. Ha a sós vízzel üzemelő autókat tudnák feltalálni, na az még jó lenne. mosolygó smiley A tengerszint emelkedés is meg lenne akadályozva és a belső égésű motor probléma sem lenne többé.

válasz erre

Huginn

3 éve, 10 hónapja és 22 napja

Ennyi erővel az elektromos autókat is lehetne kritizálni, azok is jóval nehezebbek belsőégésű motorral szerelt társaiknál...

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 10 hónapja és 22 napja

Hát ezzel le is zárta a témát, úgy látom. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

3 éve, 10 hónapja és 22 napja

És nagy eséllyel igaza is van Musknak. mosolygó smiley

válasz erre