Elon Musk megnyerte a pert, amit egy általa pedofilnak nevezett búvár indított ellene

2019. december 09.
7.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elon Musk javára döntött a bíróság abban a perben, amit Vernon Unsworth indított a milliárdos feltaláló ellen, miután az egész világ előtt pedofilnak nevezte a férfit, aki egy thaiföldi mentőakció során leszólta a Tesla-vezér egyik találmányát.

A történet azzal kezdődött, hogy egy thaiföldi gyerekekből álló focicsapat egy olyan barlangban rekedt, melynek egyetlen kivezető nyílását elöntötte a víz, Elon Musk pedig elkészíttetett a mérnökeivel egy mini-tengeralattjárót, amivel segíthettek volna kihozni a gyerekeket, csakhogy a mentőcsapat vezetője, azaz Vernon Unsworth flegmán elutasította Musk felajánlását, és alkalmatlannak nevezte eszközét a mentésre, sőt egyenesen PR fogásnak hívta a felajánlást is.

Musk ezt követően nevezte hirtelen felindulásból pedofilnak a férfit a Twitteren, aki ezért 190 millió dolláros kártérítést követelt tőle jó hírnév megsértése miatt, csakhogy a bíróság a minap úgy döntött, hogy a Tesla első embere senkit nem sértett meg, mert törölte a bejegyzést, amit természetesen a búvár ügyvédjei nonszensznek, és negatív példának tartanak a társadalom irányában.
pedofilnak nevezte a férfit, aki egy thaiföldi mentőakció során leszólta a Tesla-vezér egyik találmányát.'>
3 hozzászólás

zender

4 éve, 8 hónapja és 21 napja

Ez egy roppant érdekes döntés. És egyben érthetetlen is.

válasz erre

Gólem

4 éve, 8 hónapja és 21 napja

Ez tényleg fura. A 190 millió nyilván nevetséges túlzás, de a net teli van ezzel a sztorival, akkor is ha ő maga törölte. Nem tartom fairnek.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 8 hónapja és 21 napja

Mondjuk ez a végkifejlett meglepett. meglepett smiley

válasz erre