Elon Musk megmondta: a Facebook gáz!

2020. február 10.
5.5611
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pár napja a népszerű komikus és színész, Sacha Baron Cohen egy harsány tweetben hívta fel a figyelmet arra, hogy mennyire kell szabályozni Mark Zuckerberget, a Facebook vezérigazgatóját, a kommentszekcióban viszont megjelent Elon Musk is.

A valóélet-beli Tony Stark nem volt túl bőbeszédű, mindössze annyit írt rá válaszként, hogy #DeleteFacebook, azaz töröljétek le a Facebook profilotokat, valamint hozzátette: a Facebook gáz. Nincs felesleges rizsázás, tényleg mindössze ennyiből áll a szóban forgó tweet.

Musk egyébiránt már nagyon régóta kritizálja a szóban forgó közösségi platformot, sőt Zuckerberg tudását is rendre megkérdőjelezi, például 2017-ben egyenesen korlátozottnak nevezte a Facebook CEO tudását a mesterséges intelligenciákról.

4 hozzászólás

techiii

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ezt mondjuk eddig is tudtuk.

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ennyi.

válasz erre

marco

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ami Zuckerberg tudását illeti, abban teljesen egyetértek vele, szemmel láthatóan messze van a csákó attól a programozó zsenitől, aminek mutatni szeretné magát, na nem mintha a csapata többi tagja jobb lenne az összelopkodott javascript kódokkal meg ötletekkel...

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ha ő mondja... Egyébként igaza van.

válasz erre