Elon Musk lehet a Twitter ideiglenes vezérigazgatója

2022. május 06.
41.6641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Elon Musk várhatóan átveszi ideiglenesen a Twitter vezérigazgatói szerepkörét, legalábbis így kalkulál David Faber, a CNBC riportere, miután Musk valószínűleg a felvásárlás finanszírozóinak tartott prezentációban részletezte terveit.

Beszámolók alapján Musk azonban még nem döntötte el, hogy a két ismert cége mellett a Twitternél is vezérigazgatói pozícióban tudna-e a leghatékonyabban dolgozni, így a maga helyére keres mást is és akár már meg is találhatta az új vezérigazgatót. Parag Agrawal - aki mindössze öt hónapja tölti be ezt a pozíciót - homályosan nyilatkozott arról, hogy továbbra is a cég élén marad-e.

Közben pedig a szaúdi herceg - a Twitter egyik fő befektetője, - azt nyilatkozta, hogy Musk "kiváló vezetője lenne a Twitternek", mivel a cég magánkézbe kerülése miatt jobban tudna virágozni, ha Musk lenne a fejes. Összességében bárhogy is alakuljon, mindenképpen lesznek még belsős emberek átcsoportosítva, hogy az innovációs folyamatok minél előbb megkezdődhessenek a közösségi oldal esetében.
5 hozzászólás

TEchie

2 éve, 19 napja

Mindig előadja magát, csak hogy beszéljenek róla. röhögő smiley Nyilván már rég eldöntötték hogy beül-e a vezetői székbe vagy nem...

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 19 napja

CharlieFirpo írta:
De miért? meglepett smiley A mostani vezető miért nem jó?
Gondolom mert az ő általa kitalált irány nem egyezik azzal amit a felvásárló Musk szeretne.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 20 napja

De miért? meglepett smiley A mostani vezető miért nem jó?

válasz erre

Mordorer

2 éve, 20 napja

Nem lenne megleő.

válasz erre

Direktor

2 éve, 20 napja

Egy cég ide vagy oda, mit számít neki. röhögő smiley

válasz erre