Elon Musk ismét beszólt: miért nincsenek lapos Mars hívők?

2017. december 02.
7.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az egész világ azon a csoportosuláson röhögött az elmúlt napokban, akik egy saját rakéta segítségével arra törekedtek, hogy megpróbálják bebizonyítani: a Föld nem is gömbölyű, hanem lapos.

Ezen sikerült kiakadnia a minap Elon Musknak is, aki a Twitteren nagyon csúnyán beszólt a flúgos társaságnak, méghozzá úgy, hogy közben konkrétan nem is említette meg őket, nehogy jogi problémája legyen ebből.

Elon ugyanis a Twitteren arról kezdett elmélkedni, hogy milyen érdekes kis bolygó ez a Mars, lévén ott minden éppen az ellenkezője a Földnek, a napfelkelte és a naplemente ugyanis kék, napközben pedig vörösesek az uralkodó színek.

Ez egy teljesen normális, tudományosan érdekes bejegyzés lett volna, azonban Musk nem bírta ki beszólás nélkül, és nem sokkal később azt írta oda rövid gondolatmenetéhez: Miért nincsenek lapos Mars hívők? Tíz pontos beszólás!


5 hozzászólás

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Jó kérdés.

válasz erre

Levi87

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Biztos hogy vannak, csak rejtőznek!

válasz erre

Huginn

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

A lapos Holdba vetett hitnek még értelme is lenne, hiszen szegényem pontosan olyan sebességgel forog a saját tengelye körül, hogy mindig ugyanazt a képet mutatja felénk...

válasz erre

Harder

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Amúgy ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem vannak csak még nem kerültek a nyilvánosság elé.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Bírom a stílusát de komolyan.

válasz erre